Over ons

Over Green Dutch Energie

Elke klant is een individu
Wij gaan voor een missie die iedereen voorziet van energie uit 100% duurzame bronnen. Maar wij beseffen ons ook: elke klant is een individu. Voor de een is duurzaamheid belangrijk, voor de ander een lage energierekening. Daarom zoeken we verbinding met onze klanten, en helpen mensen en bedrijven energie – en dus kosten – te besparen. Niet-opgewekte energie is per slot van rekening de duurzaamste energie. Sommigen willen zelf energie opwekken. Dat kan alleen als je samenwerkt met elkaar. We praten in de toekomst niet meer alleen over een consument van energie, we worden zowel producent als consument. Of het nu gaat om een particuliere klant, een groep klanten of een bedrijf. We werken continu aan het vergroten van het vertrouwen in de samenleving, zodat we allemaal geloven dat het kán.’

Besparen
‘Het begint allemaal met besparen’, gaat Adem Yilmaz verder. ‘Gezinnen en bedrijven die zelf lokaal hun eigen energie opwekken, blijken in de praktijk bewuster om te springen met hun verbruik. Ook grote bedrijven zijn gebaat met inzicht in hun energieverbruik. Er blijkt altijd nog meer te besparen dan aanvankelijk gedacht. Bijvoorbeeld woningbouwcorporaties en beheerders van kantoorgebouwen helpen we besparen, zodat hun klanten daar maximaal van profiteren. En kwekers worstelen vaak met het opwekken en in- en verkopen van energie. Vroeger zaten tuinders nog lekker met hun vingers in de aarde. Nu moeten ze naast het telen van tomaten en paprika’s ook nog eens volleerd energiemanagers zijn.’ Voor iedere wens denken we als partner en adviseur met u mee over (lokale) energieoplossingen waarmee u energie kunt besparen, zelf duurzame energie kunt opwekken of duurzaam kunt afnemen.

Green Dutch Energie heeft een simpel doel: de beste online stroom- en gasleverancier van Nederland zijn. Dat willen we bereiken door zo efficiënt mogelijk te werk te gaan. We geloven niet in marketing en andere overbodige extra’s. Wel in het zo direct mogelijk aanbieden van onze producten. Zo kunnen onze klanten snel en gemakkelijk zeer voordelige energiecontracten (online) afsluiten. We zijn efficiënt, en daardoor goed én goedkoop. Zo simpel is het.
Steeds meer mensen beseffen dat ze jarenlang teveel hebben betaald voor hun stroom en gas. Traditionele leveranciers zijn vaak onnodig inefficiënt. Wij vinden het makkelijk om efficiënt te zijn. Het zit ons in het bloed. En het heeft alleen maar voordelen. Dat beseffen steeds meer mensen. Green Dutch Energie wil stroom en gas leveren tegen blijvend lage tarieven met de best mogelijke service. Want in onze visie is er uiteindelijk niets zo efficiënt als continu besparen.

Back to Top